This is Marketing!
Live webinar met Mark Ritson

6 april 2022   |   10:00 – 12.00 uur

Image
Image

Inspirerende sessie met Mark Ritson

Spotler UK (zusterbedrijf van Spotler NL) organiseert een event met als special guest de marketingprofessor Mark Ritson en jij kunt er live bij zijn! Mark bespreekt in deze sessie de 20 meest voorkomende marketingconcepten. En jij kunt je vragen stellen in een uitgebreide Q&A.

In deze leuke en inspirerende kennissessie presenteert Mark Ritson een lijst van de 20 meest voorkomende marketingconcepten. Hij zal deze rangschikken van het meest overgewaardeerde tot het meest ondergewaardeerde concept. Hij zoomt in op de lijst en licht hij toe waarom je voor bepaalde strategieën moet kiezen.

Mark geeft je daarnaast veel tips en aanbevelingen waar je als marketeer tijd aan moet besteden om marketingsucces te behalen. Genoeg om te leren dus!

Over Mark Ritson
Mark Ritson is een merkspecialist en voormalig marketingprofessor. Hij heeft een doctoraat in marketing en gaf les in de MBA-programma’s van toonaangevende opleidingen, waaronder London Business School en MIT. Hij schrijft al bijna 20 jaar een column over marketing en won 3 keer de PPA Business Columnist of the Year.

 
Handig om te weten
Het event is in het Engels.

Meld je nu gratis aan

6 april 2022   |   10:00 – 12.00 uur

 

Image

Do’s & don’ts van e-mail marketing

Simon Moss (Marketing Manager @ Spotler UK)

Na de presentatie van Mark neemt Simon je mee in de 10 do’s en 10 don’ts van e-mail marketing. Hij inspireert je hoe je meer omzet en leads kunt genereren en hoe je je e-mail marketing automation kunt verbeteren. Daarnaast zal hij je ook tips geven over A/B-testen in je mailings en hoe je converterende landingpagina’s kunt maken.
 

Meld je nu gratis aan
Go to top
Direct Contact